HBO pozastavilo prípravy na produkciu snímky Happy Valley

NETKY.SK • 22 September 2014, 07:59 • 2 min
HBO pozastavilo prípravy na produkciu snímky Happy Valley

BRATISLAVA - Americká televízia HBO pozastavila prípravy na produkciu životopisného filmu Happy Valley o známom trénerovi amerického futbalu Joeovi Paternovi. Happy Valley má byť tretím filmom, ktorý spolu nakrútia herec Al Pacino a režisér Brian de Palma. Tí majú zatiaľ spoločne na konte snímky Zjazvená tvár (1983) a Carlitova cesta (1993).

slovakia

left justify in out

Ako informoval portál Deadline, predstavitelia HBO zrušili kastingy a pozastavili ostatné predprodukčné práce, no film ako celok majú stále v pláne nakrútiť. "Nezrušili sme tento projekt. Iba sme na nejaký čas pozastavili predprodukciu, aby sme vyriešili problémy s rozpočtom. Celý projekt však naďalej zostáva v pôvodnej podobe aj s celým kreatívnym tímom," uviedli vo vyhlásení predstavitelia HBO. Nemenovaný zdroj okrem toho pre Deadline uviedol, že pozastavenie projektu chcú tvorcovia využiť na dodatočné práce na scenári. 

 

Joe Paterno bol jedným z najúspešnejších trénerov amerického futbalu, ktorý celú svoju kariéru pôsobil v tíme Pennsylvania State University. V novembri 2011 ho však prepustili po tom, čo vyšlo najavo, že neinformoval políciu, keď sa v roku 2002 dozvedel, že jeho bývalý asistent Jerry Sandusky pohlavne zneužíval chlapcov. Sanduského vlani v októbri odsúdili na 60 rokov väzenia. Paterno krátko po výpovedi oznámil, že trpí rakovinou pľúc a vlani v januári vo veku 85 rokov zomrel. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies