Hazard sa pred náročnou operáciou stretol s hviezdou NBA

NETKY.SK • 6 Marec 2020, 09:42 • 2 min
Hazard sa pred náročnou operáciou stretol s hviezdou NBA

MADRID/DALLAS - Od príchodu do hviezdneho realu Madrid akoby nevedel nájsť Eden Hazard formu, ktorou sa preslávil v modrej časti Londýna. Keď už to vypadá, že sa herne začína presadzovať, príde zranenie a následná operácia.

slovakia

left justify in out

Dvojitá operácia

Belgický futbalový krídelník Eden Hazard podstúpil v dnešných hodinách v USA operáciu pravého členka. Počas zákroku v Dallase mu taktiež napravili zlomenú ihlicu, pričom na všetko dohliadali kluboví lekári španielskeho klubu Real Madrid. "Až do začiatku rehabilitačného procesu ho budeme neustále monitorovať," uvádza sa vo vyhlásení madridského klubu.

 

 

Smola, smola a opäť smola

Hazard utrpel zranenie členka spojenú s fraktúrou ihlice 22. februára v zápase španielskej La Ligy na ihrisku Levante. Do súťažného diania sa pritom vrátil iba šesť dní predtým, keď bol mimo hry od 26. novembra, taktiež pre problémy s členkom. V zápase Ligy majstrov proti PSG mu vtedy nešetrným zákrokom spôsobil zranenie spoluhráč z reprezentačného mužstva Thomas Meunier a napokon vynechal dovedna 16 stretnutí.

 

 

ME 2020 ešte nie je stratené
Bývalý hráč anglického klubu FC Chelsea, odkiaľ pred začiatkom aktuálnej sezóny zamieril do Realu Madrid, bude po štvrtkovej operácii pauzovať približne tri mesiace. Klubová sezóna sa preňho s najväčšou pravdepodobnosťou skončila, no podľa kouča belgickej reprezentácie Roberta Martíneza by sa mohol plnohodnotne zotaviť do začiatku európskeho šampionátu.

 

img

 

Stretnutie s Dončičom

Ešte pred samotným zákrokom sa Hazard stretol stretol v Dallase s jednou z najväčších basketbalových hviezd súčasnosti. Luka Dončič, rozohrávač Dallasu Mavericks, sa pre tento rok nachádza dokonca aj v úzkom výbere pre zisk ceny MVP (most valuable player) pre najlepšieho hráča celej súťaže. Obe hviezdy si vymenili svoje hráčske dresy. Na stretnutí je jasne vidieť výškový rozdiel oboch hráčov, Dončič pritom patrí medzi nižších hráčov NBA. S Hazardom sa prišiel pozdraviť aj pivot Mavericks Boban Marjanović.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies