Hazard pripúšťa, že uprednostňuje Chelsea po triumfe v Lige majstrov

NETKY.SK • 22 Máj 2012, 11:07 • 2 min
Hazard pripúšťa, že uprednostňuje Chelsea po triumfe v Lige majstrov

Hazard pripúšťa, že uprednostňuje Chelsea po triumfe v Lige majstrov - Futbal LILLE - Eden Hazard prekvapil svojim najnovším vyhlásením, keď pripustil, že víťazstvo Chelsea v Lige majstrov malo vplyv na jeho plány a zvýšili sa tým šance na jeho prestup na

slovakia

left justify in out

imgLILLE - Eden Hazard prekvapil svojim najnovším vyhlásením, keď pripustil, že víťazstvo Chelsea v Lige majstrov malo vplyv na jeho plány a zvýšili sa tým šance na jeho prestup na Stamford Bridge.

Hviezda Lille mieri do Barclays Premier League a hovorí, že chce, aby o jeho budúcnosti bolo rozhodnuté do budúceho týždňa do soboty, keď bude hrať za Belgicko proti Anglicku na Wembley.

Nechce, aby bol ten zápas vnímaný ako zápas, ktorý ho predáva.

Cena, ktorú Lille požaduje Hazarda, je 40 miliónov eur a dlho to vyzeralo, že Belgičan je rozhodnutý ísť v lete do Manchestru City. Citizens stále majú o hráča záujem, ale už to nie je ten horlivý záujem čo predtým.

21-ročný Hazard je cieľom záujmu aj pre Manchester United a po svojom rozlúčkovom zápase v drese Lille povedal: "Ešte som sa nerozhodol. Áno, Chelsea je teraz jednou z možností. Chelsea bude v budúcom roku tiež hrať v Lige majstrov. Je to skvelý tím so skvelými hráčmi. Ich záujem spôsobil, že váham. Svoju budúcnosť chcem mať vyriešenú do 2. júna, kedy bude hrať Belgicko proti  Anglicku. Na dovolenku chcem ísť už s čistou hlavou."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies