Hazard je v Londýne momentálne šťastný, odchod neplánuje

NETKY.SK • 20 August 2018, 10:14 • 2 min
Hazard je v Londýne momentálne šťastný, odchod neplánuje

LONDÝN - Belgický futbalový reprezentant Eden Hazard neopustí londýnsku Chelsea v letnom prestupovom období, ktoré sa v európskych súťažiach končí najneskôr 31. augusta.

slovakia

left justify in out

Bronzový medailista z nedávneho svetového šampionátu v Rusku po skončení turnaja naznačil, že nastal čas hľadať si nové pôsobisko a bol spájaný s prestupom do španielskeho Realu Madrid. V rozhovore pre RMC Sport však potvrdil, že minimálne sezónu 2018/19 strávi v britskej metropole.

 

"Momentálne som tu šťastný. Uvidíme, čo sa stane o rok alebo o dva. Teraz neodídem. Všetci vedia, čo som povedal tesne po majstrovstvách sveta, ale som tu skutočne rád," prezradil 27-ročný ofenzívny univerzál, ktorý háji farby Chelsea od roku 2012 a stále má v Londýne platnú zmluvu až do konca sezóny 2019/20.

Hazard nechýbal v zostave "The Blues" v prvých dvoch ligových kolách, keď naskakoval z lavičky na 14 resp. 29 minút. V oboch prípadoch si pripísal jednu gólovú asistenciu a tešil sa z víťazstva svojho tímu. Samotný hráč si myslí, že by ho Chelsea v súčasnej situácii nepredala, pretože by už nemohla získať adekvátnu náhradu. Prestupové okno v Premier League sa zatvorilo 9. augusta.

 

"Nemohli by podpísať nikoho nového. Preto existuje len malá pravdepodobnosť, že by ma niekam poslali," dodal pre RMC Sport dvojnásobný anglický šampión.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona