Hazard je po zranení späť v tréningovom procese Belgicka

NETKY.SK • 30 Jún 2016, 13:18 • 2 min
Hazard je po zranení späť v tréningovom procese Belgicka

PARÍŽ - Kapitán belgickej futbalovej reprezentácie na majstrovstvách Európy vo Francúzsku Eden Hazard sa vrátil do tréningového procesu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný krídelník (nar. 7. januára 1991) zaberal vo štvrtok predpoludním v Bordeaux v rámci tréningu so spoluhráčmi. Pre trénera "červených diablov" Marca Wilmotsa je to veľmi dobrá správa v súvislosti s piatkovým duelom štvrťfinále ME 2016, v ktorom Belgičania nastúpia na Štadióne Pierra Mauroya v Lille proti prekvapeniu záverečného turnaja - Walesanom.


Na klubovej úrovni hráč anglického FC Chelsea Eden Hazard vynechal utorňajší i stredajší tréning A-mužstva Belgicka pre problémy v oblasti štvorhlavého svalu stehna. Jeden z pilierov národného mužstva bol najlepším hráčom nedeľňajšieho osemfinálového duelu proti Maďarsku (4:0), v ktorom raz aj skóroval. Predšampionátový "čierny kôň" má vo Francúzsku najvyššie ambície.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona