Hazard je najlepší aj podľa novinárov

NETKY.SK • 12 Máj 2015, 12:40 • 2 min
Hazard je najlepší aj podľa novinárov

LONDÝN - Eden Hazard oslovil svojimi výkonmi v tejto sezóne nie len svojich kolegov z trávnikov, ale aj anglických novinárov píšucich o futbale. V ankete Football Writers' Association zvíťazil belgický stredopoliar FC Chelsea pred objavom ročníka Harrym Kaneom z Tottenhamu a svojím tímovým kolegom Johnom Terrym. Od viac ako 300 žurnalistov dostal Hazard 53 percent hlasov.

slovakia

left justify in out

"Medzi držiteľmi nášho ocenenia je celý rad špičkových svetových futbalistov a ďalší teraz pribudol. Hazard je tvorca hry, strelec a veľký pracant. Patril k základným stavebným kameňom majstrovského tímu Chelsea v Premier League. Nenahraditeľným komponentom kádra Josého Mourinha sa však nestal len vďaka svojim trikom, nasadeniu a futbalovému umeniu, ale najmä pre svoju vytrvalosť. Hazard bol v základnej zostave vo všetkých 36 zápasoch najvyššej súťaže a zaslúžene pútal pozornosť súperov," citoval web theguardian.com šéfa FWA Andyho Dunna.

 

Dvadsaťštyriročný Belgičan vo všetkých súťažiach tejto sezóny strelil 20 gólov. Do elitnej desiatky hlasovania sa z hráčov londýnskej Chelsea dostali spolu s Hazardom a Terrym aj Cesc Fábregas, Branislav Ivanovič a Thibaut Courtois.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona