Hayley Williams a Chad Gilbert sa rozišli

NETKY.SK • 2 Júl 2017, 18:29 • 2 min
Hayley Williams a Chad Gilbert sa rozišli

LOS ANGELES - Americká speváčka Hayley Williams, známa z rockovej kapely Paramore, sa rozišla s manželom Chadom Gilbertom.

slovakia

left justify in out

Dvojica o tom informovala v spoločnom vyhlásení, ktoré zverejnila na službe Instagram. Uviedli v ňom, že si ostanú i naďalej blízki a budú sa podporovať v osobnom i profesijnom živote. K rozchodu sa v budúcnosti už neplánujú vyjadrovať.

Dvadsaťosemročná Williams a 36-ročný gitarista kapely New Found Glory sa zosobášili vlani vo februári. Dvojica spolu začala randiť v roku 2008 a v decembri 2014 sa zasnúbili.

Hayley Nichole Williams sa preslávila v spomínanej kapele Paramore, s ktorou vydala všetkých päť albumov: All We Know Is Falling (2005), Riot! (2007), Brand New Eyes (2009), Paramore (2013) a After Laughter (2017). Medzi úspešné skladby oceňovanej formácie, ktorá má na konte okrem iného aj jednu Grammy, patria Misery Business, Decode, The Only Exception, Still Into You či Ain't It Fun.

Chad Everett Gilbert vydal s New Found Glory deväť štúdioviek, vrátane zatiaľ poslednej Makes Me Sick (2017). Okrem toho ponúkol nahrávky aj s formáciami International Superheroes of Hardcore, Shai Hulud, Hazen Street či sólovým projektom What's Eating Gilbert. Pôsobí tiež ako hudobný producent. V minulosti bola jeho manželkou Sherri DuPree zo skupiny Eisley.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies