Haye tvrdí: Fury sa vráti na vrcholnú úroveň

NETKY.SK • 16 Október 2016, 15:41 • 2 min
Haye tvrdí: Fury sa vráti na vrcholnú úroveň

LONDÝN - Hoci sa nepoznajú osobne a v minulosti boli skôr mediálnymi rivalmi, problémy britského profesionálneho boxera Tysona Furyho nezostali bez povšimnutia jeho krajana a kolegu z ringu Davida Hayeho.

slovakia

left justify in out

Ten verí, že Fury sa dokáže vrátiť na vrcholnú úroveň superťažkej hmotnostnej kategórie.

 

"Tyson aj divízia sa dostali do veľmi nešťastnej situácie. Odveta Fury - Kličko II bola netrpezlivo očakávaná, každý chcel zistiť, či v prvom súboji išlo o životný výkon Furyho alebo najhoršie vystúpenie Klička. Ukázalo sa, že má duševné patálie, čo spoločne s pozitívnym dopingovým testom a nálezom kokaínu nevyzerá dobre. Za tie roky sme spolu nehovorili osobne, no všetci, ktorí ho poznajú, o ňom rozprávajú ako o milom človeku. Superťažkej váhe bude chýbať, čím skôr sa vráti, tým lepšie. Pravdepodobne dostane dištanc, a keď uplynie, bude naspäť a predvádzať najlepší box," rozhovoril sa Haye pre fighthub.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies