Haye po rade lekárov zváži ukončenie kariéry

NETKY.SK • 18 November 2013, 10:07 • 2 min
Haye po rade lekárov zváži ukončenie kariéry

LONDÝN - Bývalý svetový šampión v ťažkej váhe David Haye zváži ukončenie profesionálnej boxerskej kariéry. Tridsaťtriročný Brit absolvoval vo štvrtok päťhodinovú operáciu ramena, po ktorej dostal od lekárov odporučenie, aby si dôkladne premyslel, či bude pokračovať v aktívnej športovej činnosti.

slovakia

left justify in out

Haye sa mal 8. februára 2014 v Manchestri postaviť zoči-voči krajanovi Tysonovi Furymu, no musel súboj pre zdravotné problémy už druhýkrát zrušiť. Pôvodný septembrový duel odvolal po tom, čo si počas tréningu natrhol obočie. "Skutočne som veril, že zranenie ramena nie je až tak vážne. Potom mi doktor poslal výsledky magnetickej rezonancie a následne ma informoval o plnom rozsahu zranenia. Mal som na budúci rok veľké plány, hlavným cieľom bolo získať späť majstrovský opasok. Je to pre mňa zdrvujúci úder," uviedol Haye po operácii vo vyhlásení na svojej oficiálnej webstránke (www.hayemaker.com).

Haye stratil titul majstra sveta organizácie WBA v roku 2011 v súboji s Ukrajincom Vladimirom Kličkom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies