Haye aj Joshua tipujú víťazstvo Vladimira Klička

NETKY.SK • 27 November 2015, 16:06 • 2 min
Haye aj Joshua tipujú víťazstvo Vladimira Klička

DÜSSELDORF - Do profesionálneho ringu vracajúci sa David Haye aj vychádzajúca hviezda superťažkej hmotnostnej kategórie Anthony Joshua tipujú, že Vladimir Kličko v sobotu na futbalovom štadióne Esprit arena v nemeckom Düsseldorfe zdolá Tysona Furyho a obháji svoje opasky organizácií IBF, WBO, IBO a WBA (Super) a magazínu The Ring v spomenutej váhe.

slovakia

left justify in out

Britskí pästiari však majú rozdielne názory, aké problémy ich krajan narobí ukrajinskému šampiónovi.


"Furyho víťazstvo by bolo dobré pre box, aj keď to občas preháňa a nie je najpríkladnejším vzorom. Vladimir Kličko je čistokrvný profesionál medzi štyrmi rohmi i mimo nich. Furymu dávam šancu 1 ku 20. Nikto však nečakal, že Buster Douglas pokorí Mika Tysona alebo Michael Moorer Evandera Holyfielda. Veľkého muža nikdy nemôžete odpísať, no som skeptický pri pohľade na technické zručnosti protivníkov, ktorých Fury dosiaľ prekonal," zanalyzoval Haye pre web Daily Telegraph.


"Je ťažké posúdiť to. Obidvaja majú na konte mnoho knokautov a v superťažkej divízii sa môže udiať čokoľvek. Súboj bude výbušný od úvodného kola. Fury v ňom nemá čo stratiť. Rozdá veľa úderov, ale v konečnom dôsledku si myslím, že rozhodne kvalita Klička," pridal Joshua svoj pohľad na webe Daily Mirror.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies