Hayden Panettiere so svojím snúbencom Vladimirom Kličkom protestovali v Kyjeve

NETKY.SK • 11 December 2013, 10:02 • 2 min
Hayden Panettiere so svojím snúbencom Vladimirom Kličkom protestovali v Kyjeve

BRATISLAVA - Americká herečka Hayden Panettiere sa spolu so snúbencom, ukrajinským boxerom Vladimirom Kličkom zúčastnila na protivládnom proteste v Kyjeve.

slovakia

left justify in out

Dvojica sa pridala k davu, ktorý volá po zmene smerovania krajiny, pričom 24-ročná herečka sa protestujúcim aj prehovorila z pódia. "Krása tejto krajiny mi berie dych. Nič sa však nedá porovnať s nesporne hlbokými dušami ukrajinských ľudí. Niečo sa tu dalo do pohybu a my máme šancu urobiť správnu vec. Máte právo na demokraciu. Svet vás bude počuť. Ako Američanka chcem, aby ste vedeli, že stojím pri vás. Podporujem váš boj," vyhlásila.

Protesty prostredníctvom videosprávy podporil aj americký herec George Clooney. "Keď sa pozriete na západ, vedzte, že my sa pozeráme na vás s veľkým obdivom. Prajeme vám, aby vaša misia bola bezpečná a mierumilovná a aby ste mali takú vládu, akú chcete. Veľa šťastia," uviedol. 

Hayden Panettiere sa na celom svete preslávila ako roztlieskavačka Claire Bennet, ktorú v populárnom seriáli Hrdinovia (2006 - 2010) jej schopnosť regenerácie robila prakticky nesmrteľnou. Ešte ako malé dievčatko sa objavila aj v seriáloch Ally McBealová (1997 - 2002), One Life to Live (1994 - 1997) a U nás v Springfielde (1996 - 2000) či filme Sezóna Titanov (2000). Neskôr si zahrala napríklad v dráme Fireflies in the Garden (2008), televíznom filme Amanda Knox: Vražda v Taliansku (2011) alebo horore Vreskot 4 (2011). Herečka nedávno prezradila, že sa zasnúbila s Kličkom, s ktorým už chodila v rokoch 2009 až 2011 a po rozchode sa dali znovu dokopy tento rok v januári. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona