Havertz sa prvýkrát presadil v drese Chelsea, dokonca trikrát!

NETKY.SK • 24 September 2020, 10:13 • 2 min
Havertz sa prvýkrát presadil v drese Chelsea, dokonca trikrát!

ANGLICKO- V stredajších zápasoch anglického Ligového Pohára si každý z favoritov prišiel na svoje, nová posila Chelsea Kai Havertz nastrielal 3 góly Barnsley.

slovakia

left justify in out

Thiago Silva si odkrútil debut za "The Blues", Havertz skóroval hattrick

Chelsea v 3.kole na Stamford Bridge privítala Barnsley. Svoj debut si odkrútil bývalý kapitán PSG Thiago Silva, zverenci Franka Lamparda začali vo veľkom štýle a hneď v 19.minúte sa presadil Tammy Abraham. V 28.minúte po šikovnom prepustení lopty od Abrahama sa prvýkrát presadil Nemec Kai Havertz. V druhom polčase pridal Havertz ešte dva presné zásahy a skompletizoval hattrick.

Ďalšie dva góly pridali Ross Barkley a Olivier Giroud.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Chelsea FC (@chelseafc),

 

Everton aj Arsenal postupujú do 4.kola

Arsenal si dokázal poradiť s Leicesterom, zverenci Mikela Artetu si poradili s "líškami" 2:0. Obidva góly padli v druhom polčase, prvý bol vlastný z kopačky Christiana Fuchsa a druhý pridal v závere zápasu mladík Eddin Nketiah.

Dobre hrajúci Everton zavítal na pôdu Fleetwoodu, prvé dva góly skóroval Richarlison. Po zmene strán sa presadil Brazilec Bernard a Alex Iwobi. V druhom polčase sa Fleetwood dokázal presadiť dvakrát, v závere zápasu skompletizoval výsledok zápasu na konečných 5:2 Talian Moise Kean.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Everton (@everton),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies