Havaroval autobus s poľskými turistami. Na mieste sú mŕtvi!

NETKY.SK • 8 Apríl 2022, 17:05 • 2 min
Havaroval autobus s poľskými turistami. Na mieste sú mŕtvi!

KÁHIRA - V autobuse, ktorý sa prevrátil na diaľnici spájajúcej egyptské prístavné mestá Safága a Kusír, sa nachádzalo 21 ľudí vrátane 19 poľských turistov. Pri nehode zahynul aj jeho vodič.

slovakia

left justify in out

Najmenej traja ľudia vrátane dvoch poľských turistov prišli o život pri štvrtkovej havárii autobusu na diaľnici neďaleko Červeného mora, uviedla egyptská štátna tlačová agentúra MENA. Informovala o tom v piatok agentúra AP.

 

img

 

Zranenia utrpelo 14 Poliakov a dvaja Egypťania, ktorých previezli do najbližších nemocníc. Dopravné nehody si v Egypte každoročne vyžiadajú tisícky životov. Najčastejšie sú zapríčinené vysokou rýchlosťou, zlou kvalitou ciest a nedodržiavaním predpisov.

 

Podľa štatistického úradu došlo v Egypte len v roku 2019 k zhruba 10 000 dopravným nehodám, ktoré si vyžiadali viac než 3 480 obetí.

 

Prečítajte si tiež: Pri výbuchu v Ostrave zomrel muž, ďalší má zranenú hlavu

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies