Havária súkromného lietadla v Colorade si vyžiadala životy troch ľudí

NETKY.SK • 18 Február 2014, 07:04 • 2 min
Havária súkromného lietadla v Colorade si vyžiadala životy troch ľudí

DENVER - Životy všetkých troch ľudí na palube si vyžiadala nedeľňajšia havária súkromného lietadla neďaleko rekreačnej oblasti mesta Telluride v americkom štáte Colorado. Jednovrtuľový stroj sa zrútil v hornatej oblasti na juhozápade štátu, informoval v pondelok denník Guardian.

slovakia

left justify in out

Skupina Billa Mastersa, šerifa okresu San Miguel, dorazila k vraku v pondelok ráno a začala so záchrannými prácami, oznámila šerifova kancelária. Lietadlo typu Beechcraft Bonanza vzlietlo z regionálneho letiska v Telluride v nedeľu napoludnie a smerovalo do 120 kilometrov vzdialeného mesta Cortez.
      

Vrak lietadla bol nájdený o šesť hodín nato v útesovom pásme, približne 1,6 kilometra západne od letiska. Na fotografii, ktorú Masters zverejnil na sociálnej sieti Twitter, je vidno obhorený trup a rozlámané krídla lietadla. Totožnosť obetí úrady vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nezverejnili.
    



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies