Havária slovenského autobusu v Rumunsku: Jeden cestujúci zostáva v nemocnici

NETKY.SK • 1 Júl 2013, 15:13 • 2 min
Havária slovenského autobusu v Rumunsku: Jeden cestujúci zostáva v nemocnici

ARAD - Stav jedného z dvoch turistov, ktorí utrpeli zranenia pri dnešnej rannej nehode slovenského autobusu v Rumunsku, si vyžiada niekoľkodňovú hospitalizáciu v nemocnici. Informovali o tom predstavitelia cestovnej kancelárie (CK) Globtour, ktorá organizovala zájazd slovenských turistov.

slovakia

left justify in out

Zástupcovia CK ďalej spresnili, že nehoda sa stala po tom, čo sa vodič autobusu snažil vyhnúť náhlej prekážke na ceste. "Pred 09.00 h rumunského času pri meste Deva vbehol do cesty pes a vodič v snahe vyhnúť sa mu, zišiel z cesty," informovali o okolnostiach nehody zástupcovia CK Globtour.

Potvrdili, že pri nehode sa zranili dvaja cestujúci, ktorí museli byť prevezení do nemocnice. "Jednu osobu po ošetrení hneď prepustili a druhá osoba ostáva v nemocnici na pozorovanie približne štyri-päť dní," uviedla CK. Všetci ostatní cestujúci sú v poriadku a podľa CK Globtour ich na Slovensko privezie náhradný autobus.

Slovenský autobus sa vracal z dovolenkovej destinácie v Bulharsku. V autobuse bolo 21 cestujúcich a traja vodiči. Nehoda sa stala na západe Rumunska, medzi mestami Deva a Arad.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies