Havária na moste Lafranconi v Bratislave: Tvoria sa kilometrové kolóny!

NETKY.SK • 1 Apríl 2014, 09:42 • 2 min
Havária na moste Lafranconi v Bratislave: Tvoria sa kilometrové kolóny!

BRATISLAVA - Pri dopravnej nehode smetiarskeho auta a kamióna, ktorá sa stala dnes okolo šiestej hodine ráno na bratislavskom moste Lafranconi, sa zranili traja ľudia. TASR o tom informovalo Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Na mieste zasahovali bratislavskí hasiči, ktorí vyslobodili z vozidiel zakliesnené osoby pomocou hydraulického vyslobodzovacieho náradia, poskytli im predlekársku prvú pomoc, pomohli ich naložiť do vozidiel záchrannej zdravotnej služby, vykonali protipožiarne opatrenia a zabránili úniku prevádzkových kvapalín, informovalo operačné stredisko. Na mieste bolo spolu 14 hasičov s troma kusmi hasičskej techniky.
      

Pre dopravnú nehodu sa na cestách tvoria kolóny a treba počítať približne s hodinovým zdržaním. Dopravnú nehodu dokumentuje polícia, ktorá tiež riadi premávku presmerovanú do jedného jazdného pruhu. Smetiarske auto má zdemolovanú kabínu a kamión poškodenú zadnú časť návesu.

 

Na viac ako 30-tisíc eur vyčíslili škody po rannej zrážke smetiarskeho auta s kamiónom na bratislavskom moste Lafranconi. Nehoda sa stala krátko po 06:00 v smere do Malaciek a spôsobila dopravný kolaps. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, vodič auta Mercedes Benz, ktoré viezlo komunálny odpad, narazil do pred ním idúceho ťahača. Zo zdemolovaného auta s odpadom hasiči vyslobodili 54-ročného vodiča a jeho dvoch spolujazdcov vo veku 47 a 57 rokov. Záchranári ich previezli do jednej z bratislavských nemocníc.

 

Alkohol vodičom nezistili. Škody na smetiarskom aute odhadli na 20-tisíc eur a na ťahači s prívesom na 11-tisíc eur. Presné okolnosti nehody a mieru zavinenia polícia vyšetruje. Dopravu po zrážke riadili policajti, cesta bola prejazdná bez obmedzení až krátko pred 10:00.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies