Hasselbaink trénerom štvrtoligového anglického Burtonu

NETKY.SK • 13 November 2014, 12:01 • 2 min
Hasselbaink trénerom štvrtoligového anglického Burtonu

LONDÝN - Bývalý holandský futbalový kanonier Jimmy Floyd Hasselbaink sa stal trénerom štvrtoligového anglického tímu Burton Albion.

slovakia

left justify in out

"Keď mi vedenie ponúklo tento post, nemohol som povedať nie," uviedol na webe svojho nového zamestnávateľa 42-ročný Hasselbaink, ktorý nahradil vo funkcii Garyho Rowetta.

 

Rodák zo surinamského Paramariba viedol v uplynulej sezóne druholigový belgický tím Royal Antverpy, teraz na jeseň mal záujem o uvoľnenú stoličku v Leedsi United, kde v minulosti hráčsky pôsobil. Najvydarenejšie roky kariéry strávil v FC Chelsea (2000 - 2004), kde v 177 vystúpeniach nastrieľal 87 gólov. Hral aj za Telstar, AZ Alkmaar, Atlético Madrid, Middlesbrough, Charlton či Cardiff City. Holandsko reprezentoval iba 23-krát, dal 9 gólov, lebo konkurencia v osobách takých zakončovateľov ako Dennis Bergkamp, Patrick Kluivert, Ruud van Nistelrooy alebo Roy Makaay bola obrovská. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies