Hasselbaink o Ranierim: Vyhadzov ho prekvapil, ale bude naďalej trénovať

NETKY.SK • 28 Február 2017, 14:38 • 2 min
Hasselbaink o Ranierim: Vyhadzov ho prekvapil, ale bude naďalej trénovať

LONDÝN - Claudio Ranieri napriek čerstvému vyhadzovu z Leicestru City deväť mesiacov od senzačného zisku anglického majstrovského titulu nezanevrie na trénerské remeslo a naďalej chce pôsobiť vo futbale, tvrdí holandský internacionál a bývalý zverenec tohto talianskeho kouča Jimmy Floyd Hasselbaink.

slovakia

left justify in out

"Viedol ma päť rokov a dodnes sme v kontakte. Hovoril som s ním aj po tom, čo prišiel o prácu. Prekvapilo ho to, lebo veril, že dokáže mužstvo zachrániť medzi elitou, ale chápe, ako to vo futbale chodí. Je však plný života a hovorí, že neskončil, takže chce pokračovať," prezradil pre Premier League Daily 44-ročný Hasselbaink, ktorého Ranieri viedol v Atléticu Madrid aj FC Chelsea.

Nad zostupovou roklinou visiaci Leicester v prvom zápase po Ranieriho odchode zdolal v pondelok FC Liverpool 3:1. Podľa Hasselbainka však jedna lastovička ešte nerobí leto. "Je priskoro na vynášanie súdov, či Leicester urobil správne. Netreba sa hneď nechať uniesť, bol to len jeden zápas. Čaká ich ešte niekoľko ďalších, dôležitých - potom uvidíme. Stále sú v spodnej šestke a tesne nad zostupom. Dôležité je, aby pravidelne predvádzali výkony ako proti Liverpoolu," dodal rodák zo surinamského Paramariba Hasselbaink. Informoval web Sky Sports. Leicester je na 15. priečke tabuľky anglickej Premier League 2016/2017, od pásma zostupu ho delia iba dva body.

 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona