Haslemovi hrozí za prechovávanie marihuany 5-ročné väzenie

NETKY.SK • 16 August 2010, 12:50 • 2 min
Haslemovi hrozí za prechovávanie marihuany 5-ročné väzenie

Haslemovi hrozí za prechovávanie marihuany 5-ročné väzenie

slovakia

left justify in out

Basketbalista zámorského klubu Miami Heat Udonis Haslem sa v nedeľu ocitol za mrežami za nedovolené prechovávanie marihuany.
      Luxusné vozidlo 30-ročného Haslema zastavila polícia v popoludňajších hodinách za prekročenie rýchlosti. "Policajt zacítil pach marihuany, vychádzajúci z vnútra vozidla. To viedlo k zadržaniu vodiča a jeho spolujazdca," uviedol Mark Wysocky, hovorca floridskej diaľničnej polície s tým, že druhou osobou v aute bol 33-ročný Antwain Fleming.
      Podľa registra trestov Haslem čelí obvineniu z nedovoleného prechovávania viac než 20 gramov marihuany. Za tento trestný čin mu hrozí pokuta v maximálnej výške 5000 dolárov a až 5-ročné väzenie. Fleming sa za prechovávanie menej než 20 gramov omamnej látky dopustil priestupku, za čo môže dostať prinajhoršom 1000-dolárovú pokutu a ročný trest odňatia slobody.
       Haslem sa dostal na slobodu v rovnaký deň po zložení kaucie. K incidentu sa zatiaľ nevyjadrili hráčov agent Henry Thomas ani funkcionári Heat s odôvodnením, že zatiaľ sa len oboznamujú s prípadom. Haslem odohral všetkých sedem sezón v NBA v tíme Heat a rodák z juhu Floridy minulý mesiac podpísal s klubom nový päťročný kontrakt. "Je naša spása, skutočný bojovník a skvelý profesionál," povedal v júli prezident Heat Pat Riley po tom, čo sa Haslem vzdal lepších ponúk preto, aby mohol zostať v Heat nielen po boku Dwyanea Wadea, ale aj nových akvizícií LeBrona Jamesa a Chrisa Bosha.
      Haslem má v drese Heat priemer 10 bodov a vyše osem doskokov na zápas. V roku 2006 pomohol mužstvu k celkovému triumfu v NBA.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies