Haskič zo Žiliny mieri na hosťovanie do druholigového poľského klubu

NETKY.SK • 28 Február 2017, 14:54 • 2 min
Haskič zo Žiliny mieri na hosťovanie do druholigového poľského klubu

ŽILINA - Bosniansky futbalista a kmeňový hráč lídra Fortuna ligy MŠK Žilina Nermin Haskič odchádza na hosťovanie do druhej najvyššej poľskej súťaže.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný útočník (nar. 27. júna 1989), s ktorým pod Dubňom už nerátali do ďalšieho priebehu jarnej časti sezóny, pričom mu umožnili hľadať si nové pôsobisko, sa v posledný prestupový deň upísal klubu Podbeskidzie Bielsko-Biala do konca sezóny 2016/2017. V poľskom mužstve sa stretne Haskič s bývalým hráčom Žiliny, stopérom Jozefom Piačekom. Informuje o tom oficiálna internetová stránka žilinského klubu.   

Nermin Haskič strelil v jesennej časti tohto súťažného ročníka za MŠK 5 gólov vo Fortuna lige. Pred pár dňami žilinský klub informoval, že už neráta so službami rodáka z mesta Banoviči a v prípade záujmu môže zmeniť zamestnávateľa. Haskič, ktorý prišiel do MŠK v septembri 2015 a v žilinskom drese odohral 35 zápasov a skóroval 14-krát, sa v ostatných dňoch pripravoval individuálne. Podeskidzie Bielsko-Biala figuruje pred jarnou časťou druholigovej poľskej súťaže na 9. mieste tabuľky s 25 bodmi. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies