Hasiči absolvovali kvôli horiacim príbytkom na Demetri viacero výjazdov

NETKY.SK • 9 Máj 2011, 07:05 • 2 min
Hasiči absolvovali kvôli horiacim príbytkom na Demetri viacero výjazdov

Hasiči absolvovali kvôli horiacim príbytkom na Demetri viacero výjazdov

slovakia

left justify in out

img

Košickí hasiči v priebehu sobotňajšieho dňa absolvovali dva výjazdy do lokality Demeter pri sídlisku Ťahanovce, kde zachvátil požiar viacero miestnych príbytkov. Oheň spôsobil škodu predbežne stanovenú na hodnotu 1000 eur, k zraneniu osôb nedošlo.
      Prvý výjazd do lokality Demeter absolvovali 15 hasiči na šiestich vozidlách o 12.24 h. "Jednalo sa konkrétne o požiar drevených chatrčí v rómskej osade. Na jeho likvidáciu boli použité štyri C prúdy a približne 97.000 litrov vody," uviedol pre TASR Jaroslav Brada z Krajského riaditeľstva HaZZ v Košiciach. Ako dodal, potrebné množstvo vody dovážali kyvadlovou dopravou z hydrantu neďalekej základnej školy.
      Podľa jeho slov smerovala na Demeter hasičská jednotka kvôli hláseniu požiaru aj pred 20.00 h. "Je potrebné aby sme miesta, kde horí rozhrabali a opätovne zaliali vodou," uzavrel Brada.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies