Hasičov v Prešovskom kraji zamestnali požiare i výbuch kotla

NETKY.SK • 17 November 2013, 10:03 • 2 min
Hasičov v Prešovskom kraji zamestnali požiare i výbuch kotla

PREŠOV - Pri zásahu v obci Zboj sa dvaja členovia domácnosti intoxikovali splodinami horenia. Na pomoci im preto prišli okrem hasičov aj zdravotní záchranári.

slovakia

left justify in out

Na likvidácii viacerých požiarov, ako aj odstraňovaní následkov výbuchu kotla na tuhé palivo sa podieľali počas uplynulej noci príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešovskom kraji.

Ako TASR informovala Zuzana Rovderová z operačného strediska Krajského riaditeľstva HaZZ v Prešove, hasiči zasahovali najprv - krátko po 20.30 h - v záhradkárskej oblasti v Stropkove, kde horela jedna z tamojších chatiek. Škodu spôsobenú požiarom vyčíslili predbežne na 6000 eur.

Ďalší požiar odišli likvidovať hasiči o 22.40 h do obce Bystré v okrese Vranov nad Topľou. Rozšíril sa v suteréne rodinného domu na Družstevnej ulici a spôsobil škodu za približne 5000 eur.

Hasiči dostali následne o 02.40 h oznámenie o výbuchu kotla na tuhé palivo v rodinnom dome v obci Zboj, okres Snina. Pri tejto udalosti sa dvaja členovia domácnosti intoxikovali splodinami horenia. Na pomoci im preto prišli okrem hasičov aj zdravotní záchranári.

Pri ostatných nočných zásahoch príslušníkov HaZZ k zraneniu osôb nedošlo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies