Hasičov dnes v noci zamestnávali popadané stromy

NETKY.SK • 18 Máj 2013, 08:39 • 2 min
Hasičov dnes v noci zamestnávali popadané stromy

KOŠICE – Hasičov v košickom regióne v noci na dnes zamestnávali predovšetkým popadané stromy. Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Košiciach eviduje od polnoci viac ako desať výjazdov k spadnutým stromom alebo konárom, ktoré tvorili prekážku na vozovkách.

slovakia

left justify in out

"V noci boli na juhovýchode Slovenska zrážky sprevádzané miestami aj silným vetrom. Do 8. hodiny ráno naše posádky zasahovali predovšetkým v Košiciach, kde evidujeme päť výjazdov, ďalšie tri boli v okolitých obciach. Okrem toho odstraňovali stromy aj v okresoch Rožňava a Michalovce," povedal pre TASR operačný dôstojník Daniel Takáč.

Doplnil, že pri týchto udalostiach nemali hasiči nahlásené žiadne zranenia alebo nehody. Podľa neho je predpoklad, že podobné zásahy budú musieť absolvovať ešte aj počas predpoludnia na cestách nižšej kategórie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona