Hasiči zlikvidovali požiar hotela Junior v Jasnej

NETKY.SK • 8 Október 2015, 09:13 • 2 min
Hasiči zlikvidovali požiar hotela Junior v Jasnej

JASNÁ – Požiar hotela Junior Jasná, pri ktorom prišiel o život 64-ročný muž z okresu Žilina, hasiči zlikvidovali v stredu 7. októbra večer.

slovakia

left justify in out

Na mieste zostali traja hasiči, ktorí monitorovali priestory pre prípadné rozhorenie. Pred odovzdaním požiariska majiteľovi dnes hasiči opäť prekontrolujú celý hotel. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Žiline Miroslava Ondrichová.

 

Požiar sa podľa riaditeľa KR HaZZ v Žiline Jaroslava Kapusniaka rozšíril z kuchyne a prešiel do prvého a druhého nadzemného podlažia, odkiaľ sa rozšíril aj na strešnú konštrukciu. Pri prehľadávaní priestorov hasiči objavili v jednej z izieb nehybné telo 64-ročného muža z okresu Žilina, ktorého pravdepodobne usmrtil dym. "Muž nejavil známky života, naši príslušníci sa pokúsili o jeho resuscitáciu do príchodu rýchlej lekárskej pomoci, avšak bezúspešne," dodal Kapusniak s tým, že príčinu jeho vzniku bude skúmať expertízna skupina.

 

 

Požiar hotela Junior Jasná vypukol v utorok 6. októbra krátko pred 4. hodinou nadránom. Evakuovali dohromady 135 ľudí vrátane personálu a niekoľkých detí.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona