FOTO Vážna nehoda na D2: Zrazil sa kamión s autom, doprava na Stupavu kolabuje!

NETKY.SK • 18 Marec 2016, 19:28 • 2 min
FOTO Vážna nehoda na D2: Zrazil sa kamión s autom, doprava na Stupavu kolabuje!

BRATISLAVA - Bratislavskí a malackí hasiči momentálne zasahujú pri dopravnej nehode kamióna a osobného motorového vozidla na diaľnici D2 v smere z Bratislavy do Stupavy.

slovakia

left justify in out

Na mieste zasahuje 15 hasičov so štyrmi kusmi hasičskej techniky. 

 

"Hliadky dopravnej polície v súčasnosti zabezpečujú odklon dopravy," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

 

Pre nehodu museli previezť zranenú ženu vrtuľníkom do jednej z bratislavských nemocníc. Z havarovaného auta ju museli pomocou vyprošťovacej techniky vytiahnuť hasiči. Do bratislavskej nemocnice ju so zlomenou nohou a panvou previezol vrtuľník. 

 

Polícia vyšetruje okolnosti dopravnej nehody, pri ktorej vodič nákladného vozidla dnes okolo 16:00 v smere do Bratislavy na diaľnici D2 z doposiaľ presne nezistených príčin narazil do stredových betónových zvodidiel a ich posunom do protismerného jazdného pruhu spôsobil zrážku dvoch osobných áut.

 

Pri zrážke utrpelo zranenie zápästia aj trojročné dieťa, jeden muž vyviazol z havárie s ľahkým zranením.

 

Doprava na diaľnici D2 je v súčasnosti v oboch smeroch neprejazdná. Hliadky dopravnej polície zabezpečujú odklon dopravy.

 

 

Doprava na Stupavu kolabuje! Kolóny sú už od OD Lamač! Bratislavskí a malackí hasiči momentálne zasahujú pri dopravnej...

Posted by KRIMI TV JOJ Richard Bolješik on 18. marec 2016




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona