FOTO Hasiči zasahovali v Galante: Horeli štyri autá na dvoch miestach!

NETKY.SK • 21 August 2014, 13:22 • 2 min
FOTO Hasiči zasahovali v Galante: Horeli štyri autá na dvoch miestach!

GALANTA - Štyri motorové vozidlá na dvoch miestach horeli v noci zo stredy (19. 8.) na štvrtok (20. 8.) v okrese Galanta.

slovakia

left justify in out

Prvý požiar bol ohlásený krátko po 2.30 h v obci Dolná Streda. Vo dvore rodinného domu horelo osobné motorové vozidlo značky Škoda Super B. Na mieste udalosti zasahovali hasiči zo Serede.

 

Druhý bol ohlásený pred 3.00 h na Mierovej ulici v Galante. Na parkovisku horeli dve nákladné motorové vozidlá a v dôsledku požiaru bolo poškodené aj jedno osobné auto, odstavené v tesnej blízkosti. Na mieste udalosti zasahovali hasiči z Galanty. Príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania.

 

V prvom prípade vznikla majiteľovi vozidla priama materiálna škoda predbežne vyčíslená na 13.000 eur. Hasiči uchránili majetok v hodnote najmenej 50.000 eur. Pri druhom požiari materiálna škoda spôsobená požiarom nebola vyčíslená.

     

Informoval o tom dnes krajský hovorca hasičov v Trnave Tomáš Bílik.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies