Hasiči zachraňovali v New Yorku robotníkov z plošiny vo výške 150 metrov

NETKY.SK • 13 Jún 2013, 16:30 • 2 min
Hasiči zachraňovali v New Yorku robotníkov z plošiny vo výške 150 metrov

NEW YORK - Takmer dve hodiny trvala v stredu záchranná akcia na Manhattane v New Yorku, počas ktorej hasiči vyslobodzovali dvoch robotníkov z prelomenej pracovnej plošiny vo výške viac ako 150 metrov. Informoval o tom dnes denník New York Times.

slovakia

left justify in out

Oboch mužov sa podarilo dostať do bezpečia a neutrpeli žiadne zranenia. Zatiaľ nie je jasné, prečo sa veľká pracovná plošina na úrovni 45 poschodia mrakodrapu Hearst Tower v centre Manhattanu v polovici prelomila. Robotníkov zachránilo, že mali bezpečnostné vybavenie.

Nad 8. Avenue medzi 57. a 58. ulicou viseli obaja údržbári zhruba 100 minút. Hearst Tower bol prvým mrakodrapom postaveným v New Yorku po teroristických útokoch z 11. septembra 2001.

Mrakodrap na 8. avenue navrhoval Norman Foster a vďaka fasáde vytvarovanej z ozdobných kosoštvorcov je považovaný za výzvu pre čističov okien a tímy údržbárov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies