AKTUALIZOVANÉ Hasiči ratovali otužilca spod Mosta SNP, Andrej Danko pomohol pri jeho záchrane!

NETKY.SK • 11 Január 2018, 07:10 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ Hasiči ratovali otužilca spod Mosta SNP, Andrej Danko pomohol pri jeho záchrane!

BRATISLAVA - Bratislavskí hasiči zachraňovali v noci muža, ktorý sa nevedel dostať z vody pod Mostom SNP. Tohto incidentu sa stal svedkom aj predseda parlamentu Andrej Danko, ktorý v tom čase prechádzal okolo.

slovakia

left justify in out

Predseda NR SR Andrej Danko, ktorý sa v sprievode svojej ochranky v tom istom čase vracal domov z práce, začul muža volajúceho o pomoc. Ochrankár si posvietil na miesto, odkiaľ počuli Štefanov hlas. Muž sa pridŕžal kameňov, aby ho nestiahol silný prúd Dunaja.

 

Danko okamžite zalarmoval záchranné zložky, ktorí na miesto dorazili vo veľmi krátkom čase a vylovili muža z rieky. Vďaka pohotovej reakcii predsedu SNS tak Štefan vyviazol živý a zdravý. Svojím pohotovým konaním mu pravdepodobne zachránil život. 

 

 

img

Pri tomto incidente zasahovali 11 hasiči. TASR to potvrdil operačný dôstojník z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave. "Muž bol na úrovni hladiny, držal sa kameňov, nevedel sa sám dostať na breh a kričal o pomoc," opísal operačný dôstojník. Príslušníci HaZZ ho vytiahli na breh a odovzdali ho zdravotníckym záchranárom.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies