Hasiči viac ako dve hodiny zachraňovali muža, ktorý sa zasekol v smetiarskom aute

NETKY.SK • 27 November 2017, 19:27 • 2 min
Hasiči viac ako dve hodiny zachraňovali muža, ktorý sa zasekol v smetiarskom aute

PHILADELPHIA - Hasiči vo Philadelphii zachraňovali v pondelok ráno vyše dve hodiny muža, ktorý sa zasekol v lise na odpad v smetiarskom aute.

slovakia

left justify in out

Podľa miestnej televízie WCAU-TV museli požiarnici pri zásahu použiť rebríky, aby sa do priestoru v zadnej časti vozidla dostali a mohli odstrániť vrecia s odpadom a muža vyslobodiť. Následne ho záchranka odviezla do nemocnice, jeho zdravotný stav však nie je známy.

Ako informovala agentúra AP, zatiaľ nie je jasné, ako sa muž do smetiarskeho auta dostal. Incident sa stal pred zariadením, kam úrady posielajú štátnych a federálnych väzňov pred prepustením. Prvotné správy preto informovali o tom, že muž zrejme utiekol z tohto zariadenia a skryl sa vo vozidle. Hovorkyňa väzníc neskôr túto správu vyvrátila s tým, že im žiaden väzeň nechýba.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies