Hasiči v oblasti Dobšinej a Košíc likvidovali desiatky popadaných stromov

NETKY.SK • 5 Október 2016, 10:13 • 2 min
Hasiči v oblasti Dobšinej a Košíc likvidovali desiatky popadaných stromov

KOŠICE – Desiatky stromov popadaných na cesty následkom vetra a dažďa likvidovali počas utorka (4. 10.) a v noci na dnes hasiči v Košickom kraji, najmä v okolí Dobšinej a Košíc.

slovakia

left justify in out

Najhoršia situácia bola v oblasti Dobšinského kopca, hasiči tam okolo polnoci zasahovali tri hodiny. "Celkovo odstránili približne 30 stromov," uviedol pre TASR operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Košiciach.

 

Prvý výjazd hasičov k spadnutým stromom bol v utorok krátko pred 17.00 h na Jahodnej pri Košiciach. Následne zasahovali aj v  Margecanoch, Malej Ide, Opátke či Dobšinej. Do dnešného rána mali hasiči spolu 13 výjazdov. Ešte ráno o 8.00 h zasahovali na košickej Jesennej ulici a v Košiciach - Šaci.

 

Hasiči v Košiciach likvidovali nadránom aj požiar dvoch áut na parkovisku na Triede SNP 63. Oheň okolo 4.30 h zasiahol vozidlá zn. Citroën Xsara a Honda Civic. Odhadovaná škoda je 6000 eur.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies