Hasiči skončili v karanténe! Účastník dopravnej nehody mal Covid-19

NETKY.SK • 4 Október 2021, 12:20 • 2 min
Hasiči skončili v karanténe! Účastník dopravnej nehody mal Covid-19

TRSTÍN - K dopravnej nehode došlo v nedeľu, keď sa zrazilo osobné vozidlo s dodávkou.

slovakia

left justify in out

Pozitívny test na ochorenie COVID-19 mal jeden účastník dopravnej nehody v obci Trstín pri Trnave. Zasahujúci hasiči, ktorí s ním prišli do bezprostredného kontaktu, skončili v domácej karanténe. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Lena Košťálová.

 

img

 

Udalosť sa stala v nedeľu (4. októbra) v dopoludňajších hodinách, keď sa zrazilo osobné auto s dodávkou. "Jeden zo štyroch účastníkov zostal zakliesnený v dodávke. Na vyslobodenie nebolo potrebné použitie vyslobodzovacieho náradia. Po vyslobodení bola osoba naložená na nosidlá a transportovaná do vozidla záchrannej zdravotnej služby. Ďalšie osoby príslušníci prehliadli a následne im bola poskytnutá predlekárska prvá pomoc. Počas nehody prišlo k úniku prevádzkových kvapalín, preto na očistenie vozovky aj chodníka boli použité absorpčné materiály," doplnila hovorkyňa.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona