Hasiči pre zlé počasie zasahovali takmer 30-krát

NETKY.SK • 2 September 2014, 14:56 • 2 min
Hasiči pre zlé počasie zasahovali takmer 30-krát

BRATISLAVA - V súvislosti so zlou poveternostnou situáciou zasahovali hasiči počas dnešnej noci doteraz takmer v 30 prípadoch.

slovakia

left justify in out

Najviac výjazdov zaznamenal Hasičský a záchranný zbor (HaZZ) v Nitrianskom kraji v obciach Ipeľský Sokolec, Lontov, Zbrojníky, Bory, Kubáňovo a Bielovce (okres Levice).
     

"V obci Ipeľský Sokolec vyhlásil starosta 3. stupeň povodňovej aktivity. Na mieste sa momentálne nachádzajú dve desiatky hasičov z Levického okresu, ktorí pomáhajú pri zvyšovaní a spevňovaní hrádzí a pri odčerpávaní prebytočnej vody zo zatopených rodinných domov, pivníc, dvorov, záhrad a podobne," informovala Zuzana Farkasová z Prezídia HaZZ.
     

V súvislosti so zlou poveternostnou situáciou zasahujú hasiči podľa jej slov aj pri popadaných stromoch a elektrických stĺpoch v Trnavskom, Bratislavskom, Košickom a Nitrianskom kraji.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies