Hasiči pomáhali pri dopravnej nehode v Nedanovciach: Zranila sa jedna osoba

NETKY.SK • 3 Marec 2014, 12:50 • 2 min
Hasiči pomáhali pri dopravnej nehode v Nedanovciach: Zranila sa jedna osoba

NEDANOVCE - Hasiči z Partizánskeho zasahovali v sobotu 1. marca pri dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste II. triedy v katastri obce Nedanovce v okrese Partizánske.

slovakia

left justify in out

Pri nehode, ktorú hasičom nahlásili krátko pred 23.00 h, sa zranila jedna osoba. TASR o tom dnes informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík.       

 

"Po príchode na ohlásené miesto udalosti hasiči vykonali prieskum so zistením, že ide o dopravnú nehodu osobného motorového vozidla Opel, ktoré po náraze do stromu zostalo v priekope vedľa cesty. Vo vraku vozidla bola zakliesnená jedna zranená osoba," priblížil Petrík.
      

Príslušníci HaZZ zaistili automobil proti prevráteniu a prostredníctvom hydraulického zariadenia zranenú osobu vyslobodili z vozidla. Následne ju sanitka Záchrannej zdravotnej služby transportovala na ďalšie ošetrenie do nemocnice. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies