Hasiči pokračujú v prácach na Levočskej ulici v Poprade

NETKY.SK • 3 Marec 2016, 09:29 • 2 min
Hasiči pokračujú v prácach na Levočskej ulici v Poprade

POPRAD – Na mieste stredajšieho požiaru v objekte Zariadenia sociálnych služieb pre občanov bez prístrešia v Poprade sú stále hasiči.

slovakia

left justify in out

Ako pre tlačovú agentúru SITA uviedli pracovníci operačného strediska KR HaZZ v Prešove, v noci sa hasiči zamerali na dohášanie ohnísk, v súčasnosti zhruba desať hasičov pokračuje v rozoberaní konštrukcie. Rovnako sa potvrdilo, že v objekte po evakuácii nikto nezostal.


Pre požiar, ktorý vypukol v stredu 2. marca po 15:00 v neobývaných unimobunkách, museli z vedľajšej budovy nocľahárne evakuovať 35 ľudí. Podľa veliteľa zásahu Mariána Lopúcha z Hasičského a záchranného zboru v Poprade išlo o rozsiahly požiar, v blízkosti sa nachádza plynová kotolňa i objekty pod napätím. Pri požiari zasahovali hasiči zo Starej Ľubovne, Levoče, Popradu, Vysokých Tatier, Mengusoviec a Kežmarku. Popolom ľahli bývalé sociálne byty tretej kategórie, ktoré už viac ako rok neboli využívané, popradskí poslanci len minulý týždeň schválili asanáciu objektu. Podľa komunikačného manažéra mesta Mariána Galajdu bol objekt zabezpečený, v stredu večer však nevedel povedať, či bolo, alebo nebolo toto zabezpečenie narušené.


Pre všetkých ľudí pôvodne ubytovaných v nocľahárni mesto zabezpečilo núdzové ubytovanie a v spolupráci so Slovenským Červeným krížom im zabezpečilo i stravu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies