Hasiči plánujú s policajtmi spoločný výstup v Tatrách

NETKY.SK • 19 Júl 2015, 14:13 • 2 min
Hasiči plánujú s policajtmi spoločný výstup v Tatrách

BRATISLAVA - Slovenskí hasiči a policajti pripravujú na október spoločný výstup v Tatrách. Ako na svojej internetovej stránke informovalo ministerstvo vnútra, cieľom spoločného výstupu bude najvyšší vrch Západných Tatier Bystrá. Výstup, ktorý sa uskutoční 10. októbra organizuje Úrad ekumenickej pastoračnej služby MV SR.

slovakia

left justify in out

Výstup na 2248 metrov vysoký vrch Bystrá je súčasťou trojdňového podujatia v dňoch 9. až 11. októbra. V rámci neho si hasiči a policajti taktiež ekumenickou omšou pripomenú na mieste symbolického cintorína pri Žiarskej chate obete, ktoré zahynuli pri výstupoch v horách. Spoločne tak chcú vyjadriť solidaritu s pozostalými rodinami a zdôrazniť dôležitosť zachovávania opatrnosti, rozvahy a rešpektu pred pohybom v prírode. Celé podujatie bude podľa organizátorov príležitosťou na spoločné stretnutia, oddych a duchovné povzbudenie.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies