Hasiči odstraňovali v Žilinskom kraji popadané stromy aj strhnutú strechu

NETKY.SK • 10 Február 2016, 11:41 • 2 min
Hasiči odstraňovali v Žilinskom kraji popadané stromy aj strhnutú strechu

ŽILINA – Hasiči v Žilinskom kraji zasahovali v súvislosti s poveternostnou situáciou od 19. hodiny v utorok (9. 2.) do dnešných ranných hodín celkovo 21-krát. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Žiline Miroslava Ondrichová.

slovakia

left justify in out

Najviac zásahov podľa nej zaevidovali okresné riaditeľstvá v Dolnom Kubíne (sedem) a Čadci (šesť). "Hasiči odstraňovali spadnuté stromy prevažne z ciest, ale stromy popadali aj na telekomunikačné a elektrické vedenie, spadol aj stĺp elektrického vedenia. V Martine na Sklabinskej ulici odstraňovali strhnutú strechu,“ uviedla Ondrichová.

 

Najhoršia situácia bola v Demänovskej doline, kde hasičov vyslali pred ôsmou hodinou večer a ich zásah bol ukončený zhruba o druhej hodine v noci. "Ráno sa do Demänovskej doliny vrátili opäť. Zásah im sťažoval silný nárazový vietor,“ dodala hovorkyňa KR HaZZ s tým, že momentálne je situácia pokojná a hasiči v Žilinskom kraji nie sú na žiadnom zásahu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies