Hasiči museli v Trnave zasahovať celú noc! Horela tam skládka odpadu

NETKY.SK • 21 Október 2019, 09:52 • 2 min
Hasiči museli v Trnave zasahovať celú noc! Horela tam skládka odpadu

TRNAVA - Okolo dvoch hodín po polnoci sa 30-tim hasičom podarilo lokalizovať miesto požiaru, ktorý sa odohrával na skládke komunálneho odpadu na okraji mesta Trnava. Informoval o tom veliteľ zásahu z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave Lukáš Sudin.

slovakia

left justify in out

"Máme tam štyri cisterny a osem príslušníkov, okrem toho nám prevádzkovateľ skládky, spoločnosť FCC Trnava, zabezpečuje navážanie zeminy a stavebnej sutiny na skládku, pomáha nám aj svojimi mechanizmami," vyjadril sa Sudin, ktorý velenie prevzal ráno.

 

K príčinám požiaru sa nikto zo spoločnosti FCC Trnava nechcel vyjadriť. Hasiči sa v noci sťažovali na nepriaznivý vietor, ktorý pomáhal jeho šíreniu. Na druhej strane vďaka smeru vetra nešiel dym zo skládky priamo do mesta.

 

img

 

Požiar na skládke komunálneho odpadu na Zavarskej ceste v Trnave sa rozhorel v nedeľu okolo 18:00. Na mieste v noci zasahovali hasiči - profesionáli z Trnavy a Piešťan a dobrovoľní hasiči z obcí Jaslovské Bohunice, Bučany, Zavar, Križovany nad Dudváhom, Bohdanovce nad Trnavou a DHZ Pole z Trnavy. Skládka komunálnych odpadov v Trnave patrí mestu, jej prevádzkovateľom je spoločnosť FCC Trnava.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies