Hasiči mali vo štvrtok plné ruky práce

NETKY.SK • 6 Január 2017, 09:45 • 2 min
Hasiči mali vo štvrtok plné ruky práce

BRATISLAVA - Hasiči vo štvrtok zasahovali pri vysokom počte požiarov v rodinných domoch a bytovom hospodárstve. Od 7:00 do 21:30 hasičov vyslali k 20 požiarom, ktoré vznikli v rodinných domoch, a k siedmim požiarom v bytovom hospodárstve.

slovakia

left justify in out

Pri najvyššom počte takýchto udalostí zasahovali hasiči v Košickom kraji, kde vzniklo deväť požiarov, v Prešovskom kraji vzniklo šesť požiarov, v Banskobystrickom päť, v Bratislavskom štyri, v Trenčianskom, Trnavskom a Žilinskom kraji po jednom požiari. Informovala o tom Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru.


Najčastejšou príčinou vzniku požiaru v rodinných domoch bolo vyhorenie sadzí v komíne, v bytovom hospodárstve zasahovali hasiči pri požiari v spoločných priestoroch, pri požiari pivnice a v niekoľkých prípadoch bola príčinou prihorená strava na sporáku. Hasiči zasahovali aj pri požiari bytu, ktorý vypukol o 20:30 v Liptovskom Mikuláši. Pri udalosti sa zranila jedna osoba, ktorá sa nadýchala splodinami horenia. Vďaka rýchlemu zásahu hasičov, ktorí zlikvidovali požiar za pol hodinu, nebola potrebná evakuácia zvyšných obyvateľov bytovky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies