Hasiči mali plné ruky práce: Samovraždu chceli spáchať dvaja ľudia!

NETKY.SK • 25 Február 2014, 11:06 • 2 min
Hasiči mali plné ruky práce: Samovraždu chceli spáchať dvaja ľudia!

TRNAVA – K dvom pokusom o samovraždu volali v pondelok popoludní policajtov a hasičov. Osoby, ktoré sa vyhrážali samovraždou, sa v oboch prípadoch podarilo zachrániť.

slovakia

left justify in out

V prvom prípade sa psychiatrický pacient neďaleko obce Lesné Kračany v okrese Dunajská Streda vyhrážal, že skočí z cestného nadjazdu na ceste I/63. Polícia odklonila dopravu, hasiči zaujali miesto pod mostom a snažili sa upútať pozornosť muža. Zdravotníkom a policajtom sa ho podarilo chytiť za ruky a stiahnuť späť za zábradlie.

Pokus o samovraždu bol nahlásený aj v Seredi na Dolnomajerskej ulici. Žena bola zamknutá v byte na štvrtom poschodí, privolaní policajti sa k nej nemohli dostať. Hasiči otvorili dvere pomocou hydraulického zariadenia, ženu našli ležať za dverami. Okamžite jej poskytli predlekársku pomoc, zniesli ju na prízemie, kde sa jej ujali zdravotníci. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies