Hasiči mali plné ruky práce aj na Štedrý deň

NETKY.SK • 25 December 2016, 12:36 • 2 min
Hasiči mali plné ruky práce aj na Štedrý deň

BRATISLAVA - Počas Štedrého dňa privolali hasičov na Slovensku k 71 udalostiam, k 34 požiarom, 19 technických udalostiach a tiež k 18 dopravným nehodám.

slovakia

left justify in out

Najviac požiarov - deväť bolo v sobotu 24. decembra v Košickom kraji a najvyšší počet - osem výjazdov k technickým udalostiam mali hasiči v Bratislavskom kraji. Pri dopravných nehodách najčastejšie zasahovali v Trenčianskom kraji, kde ich privolali k piatim haváriám, agentúru SITA o tom informovala Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).


Najčastejšie museli hasiči počas Štedrého dňa pomáhať v Bratislavskom kraji (15 výjazdov), v Trenčianskom a Košickom kraji mali spolu po 12 výjazdov a v Banskobystrickom kraji ich pomoc potrebovali 11 ráz. Počas prvého a druhého sviatku vianočného je v službe na Slovensku 730 profesionálnych hasičov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies