Hasiči likvidovali v noci požiar skládky odpadu i rodinného domu

NETKY.SK • 24 Január 2017, 09:29 • 2 min
Hasiči likvidovali v noci požiar skládky odpadu i rodinného domu

DETVA/ZVOLEN - Noc z pondelka nadnes bola pre hasičov z Detvy a Zvolena rušná. Zasahovali pri požiari skládky odpadu v Detve i pri likvidácii ohňa na prístavbe rodinného domu v Sekierskej doline pri Zvolene.

slovakia

left justify in out

Ako pre TASR uviedol operačný dôstojník Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) vo Zvolene Ľuboš Michálik, 16 hasičov spolu so siedmimi kusmi techniky likvidovalo zhruba od 18. h oheň na skládke odpadu v Detve. "Požiar sa im podarilo uhasiť asi o 21.30 h," konštatoval.

 

V noci, krátko pre jednou hodinou, bol nahlásený požiar na prístavbe rodinného domu v Sekierskej doline. Na miesto bolo vyslaných 11 hasičov so štyrmi vozidlami. "Podarilo sa im uchrániť stroje a tiež včas odstrániť nebezpečné plynové fľaše, ktoré boli v prístavbe," priblížil.

 

Pri požiaroch nikto neutrpel zranenie. Okrem detvianskych a zvolenských hasičov pomáhali pri hasení skládky odpadu aj dobrovoľní hasiči z Očovej a Zvolenskej Slatiny.

 

Príčiny vzniku požiarov sú v štádiu šetrenia. Škody zatiaľ nevyčíslili.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies