Hašek účastníkom hromadnej havárie, vyviazol bez zranenia

NETKY.SK • 15 Jún 2013, 10:47 • 2 min
Hašek účastníkom hromadnej havárie, vyviazol bez zranenia

PRAHA - Legendárny český hokejový brankár Dominik Hašek bol v piatok podvečer v Prahe účastníkom hromadnej nehody piatich vozidiel. Olympijský šampión z Nagana pri havárii poškodil svoje terénne volvo, žiadne zranenia ale neutrpel. O nehode informovala webstránka tn.cz.

slovakia

left justify in out

"Bol som účastníkom nehody, do ktorej sa zapojilo päť áut. Ja som bol ten posledný, ktorý nedobrzdil. Nikto nebol zranený. Jednu pani pre istotu odviezli do nemocnice, aj keď sa jej veľmi nechcelo," citovali české médiá bývalého brankára Buffala, Detroitu či Ottawy, ktorý šiel po Pražskom okruhu smerom na Plzeň.

Hašekovo auto bolo po nehode nepojazdné, rovnako ako ďalšie dve vozidlá. "Bohužiaľ som musel zavolať odťahovku. Nie je to také hrozné, no auto je nepojazdné," povedal dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára a šesťnásobný držiteľ Vezinovej trofeje pre najlepšieho gólmana NHL.

Pre Hašeka to nie sú prvé problémy na ceste. V roku 1995 v Buffale šoféroval pod vplyvom alkoholu, o tri roky neskôr v Česku pri nehode zdemoloval svoje ferrari.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies