Hart dostal voľno, šancu dostane Foster alebo Forster

NETKY.SK • 16 November 2014, 12:15 • 2 min
Hart dostal voľno, šancu dostane Foster alebo Forster

LONDÝN - Brankár anglickej futbalovej reprezentácie Joe Hart dostal po sobotňajšom dueli kvalifikácie ME 2016 proti Slovinsku (3:1) voľno a neobjaví sa v utorkovom prípravnom dueli proti Škótsku v Glasgowe.

slovakia

left justify in out

Namiesto gólmana Manchestru City by mohol dostať šancu medzi tromi žrďami "Albiónu" Ben Foster z West Bromwichu alebo Fraser Forster zo Southamptonu.

 

Foster naposledy chytal za Anglicko na majstrovstvách sveta v Brazílii v základnej D-skupine proti Kostarike (0:0). Forster by sa v prípade štartu objavil pred bývalými fanúšikmi, keďže do Southamptonu prestúpil zo Celticu Glasgow, v ktorého domovskom stánku sa utorkový duel uskutoční. V tejto sezóne Premier League si 26-ročný Forster už osemkrát udržal čisté konto. "Máme dostatok hráčov, takže sa uvidí," vyjadril sa tréner Angličanov Roy Hodgson. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies