Hart dostal opušťák, rieši hosťovanie v FC Turín

NETKY.SK • 30 August 2016, 09:12 • 2 min
Hart dostal opušťák, rieši hosťovanie v FC Turín

BURTON-UPON-TRENT - BURTON-UPON-TRENT - Joe Hart dostal povolenie opustiť anglickú futbalovú reprezentáciu v príprave na nedeľňajší trnavský zápas kvalifikácie majstrovstiev sveta 2018 proti Slovensku. dostal povolenie opustiť anglickú futbalovú reprezentáciu v príprave na nedeľňajší trnavský zápas kvalifikácie majstrovstiev sveta 2018 proti Slovensku.

slovakia

left justify in out

Doterajšia jednotka v bránke Albionu v týchto dňoch rieši svoju klubovú budúcnosť, špekuluje sa o hosťovaní v FC Turín, kde by mal podľa britských médií už v utorok absolvovať lekársku prehliadku.

 

Dvadsaťdeväťročný Hart sa dostal do nemilosti nového trénera Manchestru City Pepa Guardiolu, ktorý angažoval čilského brankára Claudia Brava z FC Barcelona. Úvodné tri zápasy v novej sezóne Premier League odchytal Argentínčan Willy Caballero.


Sam Allardyce napriek tomu zaradil Harta do nominácie a v nedeľu sa mu hlásil v národnom tréningovom centre St. George's Park. Vzápätí hráča uvoľnil na dotiahnutie hosťovania.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies