Hart a Sterling mimo hry tri až štyri týždne

NETKY.SK • 21 Marec 2016, 13:39 • 2 min
Hart a Sterling mimo hry tri až štyri týždne

LONDÝN - Tréner anglického futbalového klubu Manchester City Manuel Pellegrini sa bude musieť počas nasledujúcich týždňov pri skladaní zostavy zaobísť bez brankára Joa Harta a stredopoliara Raheema Sterlinga.

slovakia

left justify in out

Títo členovia kádra "The Citizens" nedohrali nedeľňajšie domáce mestské derby proti Manchestru United (0:1). "Obaja utrpeli svalové zranenia. Raheem má problém so slabinami, Joe s lýtkom. Nemyslím si, že takéto veci sa liečia týždeň, budú potrebovať tri až štyri týždne," povedal Pellegrini na pozápasovej tlačovej konferencii, citoval ho oficiálny web jeho zamestnávateľa.


Zranenia Harta a Sterlinga sú zlou správou aj pre trénera anglickej reprezentácie Roya Hodgsona, obaja figurovali v jeho nominácii na blížiace sa prípravné stretnutia s Nemeckom (26. marca v Berlíne) a Holandskom (29. marca v Londýne). Podľa viacerých britských médií vrátane Daily Mail by Hodgson mohol na Sterlingovo miesto povolať záložníka Manchestru United Jesseho Lingarda.


Anglicko bude jedným zo súperov Slovenska v základnej B-skupine na majstrovstvách Európy 2016 vo Francúzsku, vzájomný duel sa uskutoční 20. júna v Saint-Étienne.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies