Harry Styles zo skupiny One Direction si zahrá vo vojnovej dráme Dunkirk

NETKY.SK • 12 Marec 2016, 17:13 • 2 min
Harry Styles zo skupiny One Direction si zahrá vo vojnovej dráme Dunkirk

BRATISLAVA - Anglický hudobník Harry Styles známy z chlapčenskej skupiny One Direction, si zahrá v pripravovanej vojnovej dráme Dunkirk. V snímke z obdobia druhej svetovej vojny, zachytávajúcej evakuáciu britskej armády z mesta Dunkirk v roku 1940, sa predstaví po boku hercov Toma Hardyho, Kennetha Branagha, Marka Rylancea a Fionna Whiteheada.

slovakia

left justify in out

O úlohách momentálne rokujú aj Jack Lowden a Aneurin Barnard. Pre 22-ročného rodáka z mesta Redditch pôjde o vôbec prvú filmovú úlohu. Pripravovaná snímka vznikne pod taktovkou anglicko-amerického filmára Christophera Nolana. Štyridsaťpäťročný rodák z Londýna je tiež autorom scenára a producentom pripravovanej novinky. Slovenská premiéra je naplánovaná na 20. júla 2017.


Harry Edward Styles sa stal známym vďaka spomínanej formácii One Direction, ktorú s ním pôvodne tvorili Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne a Zayn Malik. Posledný menovaný však skupinu v marci roku 2015 opustil.

 

Pätica sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a One Direction sa stali fenoménom. Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made in the A.M. (2015). Získali viac ako sto ocenení vrátane šiestich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, piatich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona