Harry Kane svojím 22. gólom stanovil sezónny rekord Tottenhamu

NETKY.SK • 3 Apríl 2016, 14:00 • 2 min
Harry Kane svojím 22. gólom stanovil sezónny rekord Tottenhamu

LONDÝN - Útočník anglickej futbalovej reprezentácie a Tottenhamu Hotspur Harry Kane v sobotu stanovil nový klubový rekord v rámci mužstva "kohútov".

slovakia

left justify in out

Kane skóroval v dueli tamojšej Premier League na pôde FC Liverpool (1:1), bol to jeho 22. presný zásah v tejto sezóne najvyššej anglickej súťaže. Až do soboty ani jeden hráč Tottenhamu v jednej sezóne Premier League nedal viac než 21 gólov - presne po túto métu sa dostali Gareth Bale (2012/2013), Teddy Sheringham (1992/1993) a tiež Harry Kane vlani, podotkol oficiálny web súťaže. Dvadsaťdvaročný zakončovateľ Kane, ktorý je lídrom poradia kanonierov Premier League, môže svoje konto v prebiehajúcom súťažnom ročníku obohatiť; na Tottenham čaká ešte šesť stretnutí. Harry Kane by nemal chýbať v záverečnej nominácii trénera anglickej reprezentácie Roya Hodgsona na blížiace sa ME. Anglicko bude 20. júna v Saint-Étienne záverečným súperom Slovenska v základnej B-skupine šampionátu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona