Harry Judd z McFly sa stal dvojnásobným otcom

NETKY.SK • 28 August 2017, 06:00 • 2 min
Harry Judd z McFly sa stal dvojnásobným otcom

LONDÝN - Anglický hudobník Harry Judd, známy najmä ako bubeník kapely McFly, sa stal dvojnásobným otcom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný muzikant a jeho manželka Izzy privítali v sobotu na svete syna. Novorodenec dostal meno Kit Harry Francis Judd. O radostnú správu sa rodák z Chelmsfordu pochválil prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde napísal, že sa chlapec narodil krátko po pol siedmej ráno. Judd má s bývalou huslistkou z formácie Escala, ktorá sa za neho vydala v roku 2012, ešte ročnú dcéru Lolu.

Harry Judd sa preslávil v spomínanej skupine McFly, ktorá vydala albumy Room on the 3rd Floor (2004), Wonderland (2005), Motion in the Ocean (2006), Radio:Active (2008) a Above the Noise (2010). S prvými dvoma menovanými nahrávkami sa im podarilo dobyť UK Chart. V roku 2013 sa skupina spojila s dvoma členmi kapely Busted a vytvorili formáciu McBusted, ktorá predvlani uviedla na trh eponymný album.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies