Harry a Meghan sa rozhodli upustiť od tradície aj v prípade narodenia svojho dieťaťa

NETKY.SK • 11 Apríl 2019, 14:29 • 2 min
Harry a Meghan sa rozhodli upustiť od tradície aj v prípade narodenia svojho dieťaťa

LONDÝN - Buckinghamský palác počas dnešného dňa prišiel so správou, že princ Harry sa s manželkou Meghan rozhodol uchovať príchod svojho prvého dieťaťa pred očami verejnosti.

slovakia

left justify in out

Bolo by to v úplnom protiklade s Harryho bratom Williamom, ktorý svoje všetky tri deti ihneď po narodení aj s manželkou Kate ukázali médiám.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas and A Happy New Year

Príspevok, ktorý zdieľa William & Kate Cambridge (@williamkatecambridge),

 

"Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sú veľmi vďační za láskavosť, ktorú dostávajú od ľudí z celého Spojeného kráľovstva i zo sveta, a pripravujú sa na príchod dieťaťa." 

 

"Ich kráľovské výsosti dospeli k osobnému rozhodnutiu uchovať plány okolo príchodu potomka v súkromí. Vojvoda a vojvodkyňa sa tešia na zdieľanie týchto vzrušujúcich správ po tom, ako budú mať príležitosť udalosť osláviť súkromne ako nová rodina," uviedol Buckinghamský palác vo vyhlásení.

 

img

 

Kráľovský pár by upustil aj od ďalšej zaužívanej tradície, pretože podľa dostupných zdrojov by sa mal pôrod uskutočniť v domácom prostredí. Kate ale absolvovala všetky tri pôrody v súkromnom krídle Nemocnice sv. Márie v Londýne. Meghan sa však pred samotným pôrodom plánuje presťahovať do sídla Frogmore Cottage vo Windsore. Momentálne žijú spolu s Harrym v Kensingtonskom paláci.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies