Harrisona Forda hospitalizovali: Zranil sa pri nakrúcaní Hviezdnych vojen

NETKY.SK • 13 Jún 2014, 08:58 • 2 min
Harrisona Forda hospitalizovali: Zranil sa pri nakrúcaní Hviezdnych vojen

NEW YORK - Hollywoodskeho herca Harrisona Forda hospitalizovali vo štvrtok po tom, čo utrpel zranenie počas nakrúcania najnovšej epizódy Hviezdnych vojen, informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Sedemdesiatjedenročného amerického herca previezli do nemocnice v Londýne po tom, čo si zranil členok. Nešlo pritom o akrobatický kúsok. Miestna polícia v správe uviedla, že 71-ročného muža zranili "garážové dvere", Forda však nemenovala.
      

V skutočnosti herca zranili dvere kozmickej lode z filmu, píše AP. Spoločnosť Disney medzitým potvrdila, že herca previezli do nemocnice, kde ho ošetrili v súvislosti so zranením členka. Zároveň uviedla, že nakrúcanie na okraji Londýna bude pokračovať podľa pôvodného plánu aj počas Fordovho zotavovania.
      

Harrison Ford sa do najnovšej, siedmej epizódy Hviezdnych vojen vrátil z prvých troch, v ktorých účinkoval, pripomína agentúra DPA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies